Fotoutstilling: Oppdag universet!

Oppdag universet på Rådhusplassen i Oslo

Liker du flotte bilder og er du fascinert av verdensrommet? Ta turen til Rådhusplassen i Oslo, der Astronomiåret 2009 presenterer Norges største astronomiutstilling noensinne! Utstillingen Oppdag universet! varer fra 1. april til 30. juni 2009 og består av 42 kjempebilder av universets vakreste og mest spennende skatter.

Etter Oslo flyttes utstillingen til Tønsberg (juli), Sandefjord (august) og Sandes (september). Jeg har skrevet bildetekstene og vært med å designe utstillingen – mange av bildene og tekstene er faktisk hentet fra bildeboka Himmelen sett fra Jorda.

Bildegalleri

Jan-Erik Ovaldsen

Utdannet astronom ved UiO. Bosatt i Oslo, opprinnelig fra Hamarøy i Nordland. Utgir den astronomiske håndboka «Himmelkalenderen». Kontaktinfo | Twitter

Kanskje du også vil like …