Ny utgave: Himmelkalenderen 2010

Himmelkalenderen 2010

Himmelkalenderen er nå tilgjengelig i ny utgave. Denne gjennomillustrerte, lettleste astronomiske håndboka i lommeformat er beregnet for både nybegynnere og mer erfarne amatørastronomer. Den inneholder kalender for 2010 som holder deg oppdatert om alt som skjer på himmelen, og de resterende 140 sidene gir en lettfattelig gjennomgang av astronomiens viktigste emner. Årets spesialartikler omhandler kjempestjernen Betelgeuse og alle romsondene som er på oppdrag over hele solsystemet vårt.

Du kan lese mer om Himmelkalenderen 2010, se bilder fra boka og lese omtaler m.m. på denne siden.

Jan-Erik Ovaldsen

Utdannet astronom ved UiO. Bosatt i Oslo, opprinnelig fra Hamarøy i Nordland. Utgir den astronomiske håndboka «Himmelkalenderen». Kontaktinfo | Twitter

Kanskje du også vil like …