Ny utgave: Himmelkalenderen 2011

Himmelkalenderen 2011

Himmelkalenderen er nå tilgjengelig i ny utgave. Denne gjennomillustrerte, lettleste astronomiske håndboka i lommeformat er beregnet for både nybegynnere og mer erfarne amatørastronomer. Den inneholder en vanlig kalender for 2011, som også holder deg oppdatert om alt som skjer på himmelen. De resterende 140 sidene gir en lettfattelig og rikt illustrert gjennomgang av astronomiens viktigste emner. Årets spesialartikler omhandler revolusjonerende teleskopteknologi og vakre og pussige himmelmotiver.

Du kan lese mer om Himmelkalenderen 2011, se bilder fra boka og lese omtaler m.m. på denne siden.

Jan-Erik Ovaldsen

Utdannet astronom ved UiO. Bosatt i Oslo, opprinnelig fra Hamarøy i Nordland. Utgir den astronomiske håndboka «Himmelkalenderen». Kontaktinfo | Twitter

Kanskje du også vil like …