Ny utgave: Himmelkalenderen 2012

Himmelkalenderen 2012

Himmelkalenderen er nå tilgjengelig i ny utgave. Denne gjennomillustrerte, lettleste astronomiske håndboka i lommeformat er beregnet for både nybegynnere og mer erfarne amatørastronomer. Den inneholder en vanlig kalender for 2012, som også holder deg oppdatert om alt som skjer på himmelen. De resterende 140 sidene gir en lettfattelig og rikt illustrert gjennomgang av astronomiens viktigste emner. Årets spesialartikler omhandler Juno-sonden som er på vei til Jupiter, og hvordan vår egen planet tar seg ut på bilder tatt fra ulike steder i solsystemet .

Du kan lese mer om Himmelkalenderen 2012, se bilder fra boka og lese omtaler m.m. på denne siden.

Jan-Erik Ovaldsen

Utdannet astronom ved UiO. Bosatt i Oslo, opprinnelig fra Hamarøy i Nordland. Utgir den astronomiske håndboka «Himmelkalenderen». Kontaktinfo | Twitter

Kanskje du også vil like …