Ny utgave: Himmelkalenderen 2013

Himmelkalenderen 2013

Himmelkalenderen er nå tilgjengelig i ny utgave. Denne gjennomillustrerte, lettleste astronomiske håndboka på 208 sider i lommeformat er beregnet for både nybegynnere og mer erfarne amatørastronomer. Den inneholder en vanlig kalender for 2013, som også holder deg oppdatert på alt som skjer på himmelen. De resterende 140 sidene gir en lettfattelig og rikt illustrert gjennomgang av astronomiens viktigste emner. Årets spesialartikler omhandler Venus-passasjen 2012 og ulike former for is i solsystemet vårt.

Du kan lese mer om Himmelkalenderen, se bilder fra boka og lese omtaler m.m. på denne siden.

Jan-Erik Ovaldsen

Utdannet astronom ved UiO. Bosatt i Oslo, opprinnelig fra Hamarøy i Nordland. Utgir den astronomiske håndboka «Himmelkalenderen». Kontaktinfo | Twitter

Kanskje du også vil like …