Ny utgave: Himmelkalenderen 2021

Himmelkalenderen 2021

16. årgang av Himmelkalenderen kan nå bestilles her på nettsiden. Denne lettleste astronomiske håndboka på 224 sider er beregnet på alle som er interessert i universet og stjernehimmelen. Den inneholder en ukekalender for 2021, som også holder deg oppdatert på alt som skjer på himmelen. De resterende 160 sider gir en lettfattelig og rikt illustrert gjennomgang av astronomiens viktigste emner.

Boka er en fin liten gave til f.eks. jul og bursdager. Prisen er mye lavere enn andre sammenlignbare faktabøker som selges i Norge. Den kunne sikkert kostet en hundrelapp mer tatt i betraktning det omfangsrike innholdet, antall sider, papirkvaliteten og det store bildematerialet.

Du finner mer informasjon på bokas hovedside. Der kan du blant annet se eksempler fra innmaten, lese omtaler og selvsagt bestille et eller flere eksemplarer som leveres rett hjem i postkassen din. Boka er ikke lenger til salgs i bokhandelen.

Din guide til universet

Levering

Himmelkalenderen er et enmannsprosjekt. Grunnet sykdom vil jeg samle opp bestillinger over noen uker og så sende bøkene i tre omganger utover høsten og fram mot jul. Mer detaljert leveringsinformasjon fås på ovennevnte side.

Tips gjerne venner og bekjente om boka via sosiale medier.

2021-utgaven

Himmelkalenderen holder fortsatt stand som en av mine absolutte favoritter blant astronomirelaterte bøker. Dette er den perfekte julegave til alle astronomiinteresserte og anbefales på det varmeste!

– Utdrag av bokanmeldelsen på stjerneporten.net

Jan-Erik Ovaldsen

Utdannet astronom ved UiO. Bosatt i Oslo, opprinnelig fra Hamarøy i Nordland. Utgir den astronomiske håndboka «Himmelkalenderen». Kontaktinfo | Twitter

Kanskje du også vil like …