Ny utgave: Himmelkalenderen 2018

Himmelkalenderen 2018

13. årgang av Himmelkalenderen kan nå bestilles her på nettsiden. Denne lettleste astronomiske håndboka på 224 sider er beregnet på alle som er interessert i universet og stjernehimmelen. Den inneholder en ukekalender for 2018, som også holder deg oppdatert på alt som skjer på himmelen. De resterende 160 sider gir en lettfattelig og rikt illustrert gjennomgang av astronomiens viktigste emner.

2018-utgaven følger samme oppskrift som fjorårets bok, som hadde helt ny design og flere sider og kapitler sammenlignet med tidligere årganger. Himmelkalenderen utgis på eget initiativ i et begrenset opplag.

Du finner mer informasjon på bokas hovedside. Der kan du blant annet se eksempler fra innmaten, lese omtaler og selvsagt bestille signert utgave levert rett hjem i postkassen din.

Jan-Erik Ovaldsen

Utdannet astronom ved UiO. Bosatt i Oslo, opprinnelig fra Hamarøy i Nordland. Utgir den astronomiske håndboka «Himmelkalenderen». Kontaktinfo | Twitter

Kanskje du også vil like …