Jubileumsutgave: Himmelkalenderen 2015

Himmelkalenderen 2015

Tiende årgang av Himmelkalenderen kan nå bestilles her på nettsiden. Denne lettleste astronomiske håndboka på 208 sider er beregnet for alle som er interessert i universet og stjernehimmelen. Den inneholder en kalender for 2015, som også holder deg oppdatert på alt som skjer på himmelen. De resterende 140 sidene gir en lettfattelig og rikt illustrert gjennomgang av astronomiens viktigste emner.

Sammenlignet med tidligere år har 2015-utgaven en enda mer rikholdig liste med himmelbegivenheter, totalt ti nye stjernekart og planetkart, samt en rekke andre oppdateringer. Høykvalitets bestrøket papir sørger for at de mange astronomibildene framstår ekstra flotte i denne jubileumsutgaven.

Du kan lese mer om Himmelkalenderen, se eksempler fra boka, lese omtaler og bestille signert utgave på denne hovedsiden.

Jan-Erik Ovaldsen

Utdannet astronom ved UiO. Bosatt i Oslo, opprinnelig fra Hamarøy i Nordland. Utgir den astronomiske håndboka «Himmelkalenderen». Kontaktinfo | Twitter

Kanskje du også vil like …