Ny utgave: Himmelkalenderen 2014

Himmelkalenderen 2014

Himmelkalenderen er nå tilgjengelig i ny utgave. Til forskjell fra tidligere år er den ikke til salgs i bokhandelen. Denne gjennomillustrerte, lettleste astronomiske håndboka på 208 sider i lommeformat er beregnet for både nybegynnere og mer erfarne amatørastronomer. Den inneholder en vanlig kalender for 2014, som også holder deg oppdatert på alt som skjer på himmelen. De resterende 140 sidene gir en lettfattelig og rikt illustrert gjennomgang av astronomiens viktigste emner. Årets spesialartikler omhandler totale solformørkelser i Norge år 1900–2100, vulkanisme i solsystemet og verdens beste amatørbilder av planetene.

Du kan lese mer om Himmelkalenderen, se bilder fra boka, lese omtaler og bestille signert utgave på denne siden.

Jan-Erik Ovaldsen

Utdannet astronom ved UiO. Bosatt i Oslo, opprinnelig fra Hamarøy i Nordland. Utgir den astronomiske håndboka «Himmelkalenderen». Kontaktinfo | Twitter

Kanskje du også vil like …

1 svar

  1. Arne sier:

    Jeg har nesten alle de forrige utgavene. Anbefales!!